Støvsuger Tilbehør, Gulvtæppe, Dyse I S 6960 Kompatibel Plast Absorberende Hood HT-A-EMC0041-87

Ny vare

På lager

kr51.67

Tags:

stål lås kabel-20mm, stål lightning kabel, træk bære sommeren 2018, stålnet band hurtig, stål smykker chokers, stål mand kæde sort, stål lion cz vedhæng, træk bear jakke, frakke, stål metal stang 650mm

Samme Dag, Hurtig Forsendelse Fordel

Plast Baseret Albatross Absorberende Hoved -produkter af Høj kvalitet egnet til specificeret støvsuger model. -Giver en høj flot performance med bred suge-kanaler. -Takket være sin pedal, der kan bruges med en pensel på hårde gulve og uden en pensel på tæpper. -Den glider let på enhver overflade tak til de hjul, der under det.

"De dimensioner af det produkt, der er som denne." 0.30 G LÆNGDE = 26 WIDTH = 8 HEIGHT = 6

Pakke Inkluderet:

-Plast Baseret Albatross Absorberende Hoved

Vær opmærksom på at Ting;

* Hvis du ind i det mønster, der er på etiketten i henhold til din støvsuger og placerer din ordre, vil du ikke have nogen problemer.

* Hvis du er usikker på, om det produkt, du ønsker at købe, er egnet til din støvsuger eller ikke, vil du blive informeret om de oplysninger om overholdelse af hvis du sender os det mønster, der er oplysninger på etiketten i henhold til din støvsuger.

* Vores produkter er pakket på en måde, der ikke vil blive beskadiget, og cents med faktura.

* De nævnte mærker og modeller navne er skrevet for at angive de mærker og modeller, med hvilke produkter, der er kompatible.Der er ingen business partnerskab med de nævnte mærker.

Mærke Parmis
Vakuum Del Type Slanger
Oprindelse TR(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer