30W fiber laser mærkning maskine mærkning af metal maskine, der laser engraving machine Navneskilt laser mærkning mach rustfrit stål

Ny vare

På lager

kr18 723.78

Tags:

60w laser, engrav machin, engrav, cnc laser cutter, cnc co2 laser, 80w laser cutter, co2 laser machin, 6090 laser, gravir laser, engrav laser

1: Fuldt opbygge den nye platform professionel fiber laser mærkning maskine shop, bedes du kunder til at protegere, du ikke kun se på prisen.Til at se på kvaliteten af maskinen, brug af høj kvalitet maskindele til at give kunderne den bedste pris og service af høj kvalitet!Give S/N, der koder for vores maskiner, maskine levetid service, 2: Maskinens konfiguration: A; Raycus laser.B; Nanjing bølgelængde (OPEX) felt spejl, C; SINO-GALVO galvanometer, D; filter (mange producenter ikke eller meget lille), E; Taiwan Mingwei (MW) strømforsyning, F; Golden Orange Board (understøtter ægte software, understøtter system-wide drift) 3: I tillæg til disse vigtigste tilbehør, kan vi få en dybere forståelse af maskinens konfiguration af tilbehør og teknisk fejlretning af de vigtigste kvalitet af maskinen.Det kun giver dig en maskine, der kører stabilt og har en lav fejlrate.Maskine tilbehør, der er relateret til lang levetid af maskinen.På kort sigt, det er umuligt at sammenligne stabilitet og fejlrate af maskinen! 4: lad Aldrig prisen bliver kun vejledende faktor for virksomhedens markedsføring.Udvid dine egne marketing ideer og position af høj kvalitet markeder. 5: Leopard og kat er ens, men forskellige i kvalitet.Hvis du ønsker en leopard eller en kat, du har det sidste ord, jeg kan give det.Bare prisen er anderledes! Forholdsregler

1:Vi sender varer til din base, havneby i dit Land(Hvis ikke har import-maskine oplevelse,skal du finde mægler hjælpe dig med toldvæsenet, vil vi ikke er ansvarlige for din fortoldning)

2:importafgifter,skatter og din lokale gebyrer er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr .Disse afgifter er købers responsibity.

3:Pls sørg for, at du kan klare told, inden for hvis ikke kan klare tolden, før den frist, din Told vil distroy varer, og du er nødt til at bære alle omkostninger, der er forårsaget af fortoldning dealy.

4: Hvis ønsker at sende med fragtmand som DHL, UPS, Fedex eller EMS, pls give os med dit bynavn, postnummer, så vi kan tjekke om ankomme, hvis fjerntliggende områder, og hvor meget de koster.

5:skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du bestiller.

6:Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen ,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land er politik, skrive mindre værdi har også en risiko, du skal bemærkes, med dette før bestilling!Hvis det skal vise ægte værdi eller anden værdi, så lad os vide det på forhånd.

7:Pls kontrollere alle varer omhyggeligt, før du tilmelder til at acceptere pakken og rapportere til os inden for en uge, hvis der er nogen dele, tab eller maskine problemer.Pls vis relaterede fotos og videoer.

8:Skyldes, at maskinen er specielt produkt, store størrelse, hvis shipping tilbage, shipping cost og import skat vil være meget høj, så vi ikke acceptere Tilbagevenden, men vi vil adgangsberettigede, at det kan fungere godt.Under garantiperioden, kan vi ændre du reservedele til gratis (Bortset fra sliddele)

9: Hvis har brug for hurtig forsendelse, bedes du give os din by og postnummer for at kontrollere den skibsfart omkostninger for dig, vores samarbejdede courier er DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, Baseret på din shipping adresse og prisen på vores produkt.Vi opkræver en del af shipping gebyr i overensstemmelse hermed.Jeg håber, du forstår.

1: Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, Bedes du give os positiv feedback og 5 stjerner for os.

2: Hvis der er problemer med dit køb, skal du kontakte os inden de forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores indsats for at hjælpe dig med at løse problemet.

Mærke HCZ
Certificering ce

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer