Swimmingpool Skum Svamp Genanvendelige Swimmingpool Olie-Absorberende Svamp Spa-Cleaner til Spabad, Pool, Rengøring af Olie-Fjernelse af Offentlig Have

Ny vare

På lager

kr13.31

kr16.40

-18 %

Tags:

kina swimmingpool, tabel vacum cleaner, miele vacum cleaner, for pulje skimmer, swimmingpool rektangulær, ren pool, svømning i pool, pool scale, renere swimmingpool, bestway

Beskrivelser: skum svamp olie-absorberende svamp er egnet til spabade og swimmingpools-glad svømning om sommeren.

Funktioner:

1. Poolen skum svamp har større adsorptionskapacitet: livløse udskud, er omkring 40 gange sin egen vægt, ikke absorberer vand, og det er en god hjælper til at reducere dannelsen af skum i spabad eller swimmingpool.

2. Bare flyde svamp i det skummer af swimmingpool eller spa, som svampen vil absorbere snavs og fedt i swimmingpoolen, der gør dig glad og sund i vandet.

3. Når svampen er tilstoppet med snavs, bare presse den olie, eller når det bliver beskidt, bare rense det med et rengøringsmiddel og skylles grundigt.

4. Vores skum svamp kan ikke kun bruges til at rense dit spabad eller swimmingpool, men det er også et godt værktøj til rengøring, når du tager et bad.

Specifikationer:

Farve: beige

Tæthed: lav tæthed

Opbevaring og vedligeholdelse metoder:

1. Holde svampen ren, svamp med talg, snavs vil blive beskidt og hårdt.På dette tidspunkt, skal du rengøre svamp. (Brug et neutralt rengøringsmiddel, skylles svampen i henhold til ovenstående pres, og tørre det på et køligt sted.Når puff mister sin elasticitet, vil det ikke være i stand til at genoprette sin bløde tilstand, efter rengøring.Du udskifte svamp.

2. Svamp i sig selv er hvid, og oxidation reaktion kan opstå, når den hvide objekt, der er udsat for en lang tid.Derfor, gulning og misfarvning er normale fænomener.

3. Den sædvanlige opbevaring metode af produktet er at placere det i et køligt sted, og forsegle det med en sort taske.

Pakning listen(valgfrit):

1 * Olie-absorberende Svamp

Pakning listen(valgfrit):

5 * Olie-absorberende Svamp

Model-Nummer Swimmingpool Udskud
materiale Andre

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer